motonavis@motonavis.hr
tel. +385 (0)51 213 955
 
   
         

PONUDA ČAMACA
FAMILY
puhani čamci od 3,03 do 8,40 metara
 
TENDER
SAILING
puhani čamci od 2,14 do 5,54 metara
puhani čamci od 3,60 do 5,13 metara
       
MONOSHELL
RAFTING

puhani čamci od 7,87,95 do 9,98 metara
Čamci se mogu opremiti po želji kupaca

puhani čamci za rafting od 3,40 do 4,35 metara
       
tabelarni prikaz osnovnih karakteristika Focchi čamaca
   
 
Tko je Focchi !?
 
 

Priča o brodograditelju Focchi započinje 1979.godine u Ravenni gdje osnivač Giampaolo Focchi osniva tvrtku za popravak i reparaciju gumenih čamaca. Do početka 1990-ih godina Focchi je već proizvodio gumenjake s plastičnim trupom u rasponu dužina od 2.5 do 6 metara.
Od početaka je bilo jasno da se radi o posebnim gumenjacima koji postižu visoke brzine s manje konjskih snaga nego konkurencija no da pri tome nije narušena udobnost niti komfor plovidbe.
Tijekom 1990-ih Focchi je uveo neke inovacije u dizajn gumenjaka poput tubusa promjenjivog dijametra te izdignutog pramca koje su ostale i do današnjih dana.
Sam osnivač tvrtke Giampaolo Focchi sudjeluje u utrkama gumenjaka, a sportski uspjesi ovog talijanskog brodograditelja su impresivni. Osvojenih 7 svjetskih brzinskih rekorda za gumenjake, 6 konstruktorskih titula na utrkama izdržljivosti klase B, 17 talijanskih prvenstava i čak 9 europskih titula vrijedni su poštovanja.
Osim standardnih varijanti gumenjaka s plastičnim dnom u ponudi su i modeli za rafting za kojima je u svijetu sve veća potražnja, zatim splavi na napuhavanje, katamarani te sve ostale varijante gumenih čamaca za profesionalnu i rekreativnu uporabu.
Specifičnost gumenjaka Focchi je mogućnost personalizacije gotovo svakog pojedinog modela.

 

pogledajte TESTOVE Focchi čamaca iz časopisa 
Motonavis d.o.o.
ažurirano - studeni 2017.
Copyright © 2006 Contact Commerce d.o.o.