motonavis@motonavis.hr
tel. +385 (0)51 213 955
 PRAVILA PRIVATNOSTI ZA KONTAKT OBRASCE
Motonavis d.o.o. iz Rijeke, Pod Jelšun 6, pridaje osobitu pozornost zaštiti i sigurnosti osobnih podataka i privatnosti.
Posjetiteljima naše stranice nudimo mogućnost postavljanja upita i informacija o našim proizvodima i uslugama , kao i prigovora putem kontakt obrasca koji traži unos osobnih podataka i email adrese isključivo iz razloga da bi mogli odgovoriti te jamčimo da se u druge svrhe bez prethodnog pisanog odobrenja neće koristiti.

Svoje osobne podatke dajem dobrovoljno te sam upoznat/ta da u bilo koje vrijeme sukladno Općoj uredbi o zaštiti osobnih podataka mogu zatražiti uvid u svoje osobne podatke, zatražiti brisanje te da informacije vezane za moje osobne podatke mogu dobiti upitom na adresu elektroničke pošte motonavis@motonavis.hr

Obrazac: PRIGOVOR TRGOVCU / PRUŽATELJU USLUGE
Sukladno članku 8., stavku 1. Zakona o zaštiti potrošača upućujem Vam pisani prigovor koji se odnosi na proizvod / uslugu
Ime i prezime potrošaća


E-mail adresa


Telefon / Mobilni telefon


Adresa (ulica i kućni broj, poštanski broj i mjesto)Prigovor na PROIZVOD / USLUGU

Na proizvod (uslugu) koji sam kupio/la imam sljedeću pritužbu
Slijedom navedenog, ljubazno Vas molim da izvršite popravak proizvoda /usluge. Ukoliko isti niste u mogućnosti popraviti molim da mi predate drugi ispravan proizvod, odnosno izvršite povrat plaćene cijene.
Skrećem pozornost na to da ste na ovaj pisani prigovor dužni odgovoriti u roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.
  pritiskom na tipku "Pošalji"
sadržaj gornjeg obrasca šalje se automatski na adresu motonavis@motonavis.hr
 

 


 

 

  
Motonavis d.o.o.
ažurirano - svibanj 2018.
Copyright © 2006 Contact Commerce d.o.o.