LTN 21 DRAKE  
pogledajte više slika LTN-a 21 Drake
 
tehničke karakteristike:
   
 
   
dužina preko svega (m):
6,51
širina preko svega (m):
2,90
 
težina bez motora (kg):
666
 
kapacitet (osoba) C:
10
 
maksimalna snaga motora (kW):
147
 
maksimalna snaga motora (KS):
200
   
trup i konzola:
Aluminijski
   
tubusi:
Hypalon-Neopren
 

Puhani čamac LTN 21 Drake

SPORTSKA ELEGANCIJA

Izrađen po projektu kog potpisuje talijanski dizajner Alessandro Ches-sa, LTN 21 Drake izrađen je iz nautičkog aluminija 5083, sa tubusima od Hypalona varijabilnog dijametra. 21 Drake se razlikuje ne samo perfor-mansama i elegancijom, već i izuzetnim komforom svojih prostora i maksimalnom pažnjom za detalje.
Dizajn je moderan i elegantan a istovremeno i sportski. Široka konzola sa prednjim sjedištem za dvije osobe, kao i nadprosječna širina čamca, daju ovom čamcu performanse i sigurnost tipičnu za veće modele.
Opremljen na visokom nivou, bez oštrih kuteva, sa stolićem u kokpitu kojeg je moguće sklopiti (nestaje), predviđeni prostor za ugradnju frižidera, velikim spremištima na pramcu, krmi i po bokovima. Puhani čamac odlikuje velik kapacitet opterećenja teretom, komfor i svestra-nost.
Aluminijska konstrukcija omogućuje dodatne personalizirane izvedbe oblika, što nije moguće kod stakloplastičnih čamaca izrađenih u kalupu.
LTN 21 Drake odgovor je za nautičare koji žele sportski čamac, a  istovremeno ne žele se odreći komfora u momentima relaksa.
LTN 21 Drake je pokriven desetogodišnjom garancijom na aluminijske dijelove.