LTN 34 DIAMOND  
pogledajte više slika LTN-a 34 Diamond
 
tehničke karakteristike:
   
 
   
dužina preko svega (m):
10,36
širina preko svega (m):
3,54
 
težina bez motora (kg):
1.500
 
kapacitet (osoba) B:
14
 
maksimalna snaga motora (kW):
2x298
 
maksimalna snaga motora (KS):
2x400
   
trup i konzola:
Aluminijski
   
tubusi:
Hypalon-Neopren

 

 

 

 

 

Puhani čamac LTN 34 Diamond

10 METARA TEHNOLOGIJE I DIZAJNA MADE IN ITALY

Iz iskustva stečenim manjim bratom LTN 26 Venom proizlazi ovaj maxi rib od preko 10 metara, sposoban iznenaditi i najzahtijevnije nautičare.
I ovaj je puhani čamac izveden iz nautičkog aluminija 5083, a pro-jektiran je najmodernijim raspoloživim tehnologijama. LTN 30 Quantum ima trup čija je strukturna čvrstoća, testirana FEA tehnologijama numeričke analize, može izdržati do 120 kPs (12 met. vodenog stupca).
Plovilo karakterizira moderna linija oštrih bridova, ali istovremeno laga-na i dopadljiva, puhani je to čamac koji sigurno neće ostati nezapažen.
Oštri trup sa jednom stepenicom, srednjom kosinom dna od 29 stup-njeva (67 na pramcu) i poprilično isturenim pramcem, daju plovilu agresivan i karakterističan izgled. Istureni pramac rezultira dužim trupom, što daje osjećaj većeg plovila. Tubusi nejednakog promjera, koji se sužavaju prema pramcu izrađeni su iz Hypalon-Neoprena proizvođača Orca, krajevi tubusa na krmi izrađeni su iz aluminija kako bi se poništio učinak usisa. Sjedišta krmenog dijela izvedena su tako da se dobije veći prostor za sjedenje i jednostavno dobije otvoreni prostor za sunčalište, time je komfor korisnika uveliko povećan. Prednje sunčalište izuzetno je prostrano tako da ga više osoba može koristiti istovremeno. Centralna konzola velikih je dimenzija tako da omogućava postavljanje velikog broja navigacijskih instrumenata. U unutarnjem prostoru konzole, visine 175 cm, postavjena su dva ležaja i kemijski toalet.
Zahvaljujući ograničenoj težini i širini, u transportnoj konfiguraciji, od 253 cm plovilo je moguće voziti na prikolici.
LTN 30 Quantum je pokriven desetogodišnjom garancijom na alumi-nijske dijelove.