MOTONAVIS

PLOVILA

U ponudi Motonavisa veliki izbor, velikih i malih, plovila Saver, Whaly, Piranhascraft, Suzumar i LTN.

SAVER

Picture of Saver 750 Walk Around .

Saver je danas među najznačajnijim realnostima talijanske brodogradnje, realnost koja ima svoje temelje u želji i volji da se poštuju nautičke tradicije. Sama metodologija izgradnje temelji se na upotrebi materijala odličnih karakteristika i profesionalnosti djelatnika.
Proizvode se plovila Open Walk Around i Cabin, za krstarenja i ribolov, od pet do gotovo deset metara. To su plovila projektirana i proizvedena uz jedinstveni kriterij konstrukcije temeljene na tri osnovna načela: sigurnost, pouzdanost i trajanje u vremenu.
Drugi kriterij bi se mogao sažeti na “užitak u plovidbi”, što je posebno važno Saveru. Plovidba mora pri tome biti sinonimom zabave i, kao takva, mora osigurati brze transfere, sve komoditete na plovilu i jednostavnost kod upotrebe i upravljanja.

SAZNAJ VIŠE

WHALY

Picture of Whaly 435.

Polietilen čamci Whaly u paketu sa Suzuki motorima.
Dizajn, metoda proizvodnje i robusnost visokokvalitetnog polietilena su osnovica Whalijevih čamaca. To su čamci sa dvostrukim dnom, izrađeni u jednom komadu bez spojeva, izdržljivi, robusni, lagani i UV stabilizirani. Odlikuju se posebnim dizajnom, sigurnošću i lakim održavanjem. Dimenzije su im 2,10 / 2,70 / 3,10 / 3,70, 4,35 / 4,50 i 4,99 metara, za pogon koriste vanbrodske motore od 2,5 do 60 KS, te su certificirani za CE kategorije C i D. Čamci raspolažu izuzetno prostranim unutrašnjim prostorom, a njihove glatke površine pružaju izuzetno ugodan osjećaj tijekom boravka na čamcu.
Spadaju u vrstu vrlo sigurnih i stabilnih čamaca, što ih čini idealnim za razonodu, ribolov, pomoćnim čamcima na brodicama, škole jedrenja, rekreaciju, zaštitu okoliša i slično. Posebni faktor sigurnosti predstavlja činjenica da su Wahly čamaci proizvedeni u jednom komadu bez spojeva. Polietilen je materijal izuzetne čvrstoće i mala je vjerojatnost oštećenja i potrebe popravka, no u slučaju potrebe može se jednostavno popravljati. Polietilen ima vrlo dobra plutajuća svojstva i vrlo je pogodan za gradnju čamaca, može se reciklirati i zato možemo reći da je prijatelj okoline.
Whaly polietilenski čamci proizvode se u Holandiji metodom rotacijskog lijevanja polietilena, u jednoj od najvećih tvornica u Evropi specijaliziranoj za rotacijski lijev.

SAZNAJ VIŠE

LTN - La Tecnonautica, Italy

Picture of LTN.

LTN aluminijski gumenjaci s 10 godišnjom garancijom
U Italiji, gdje je gotovo već sve viđeno od gumenjaka, doista treba ponuditi poseban proizvod da se izdvojite iz mase. Upravo su to učinili brodograditelji La Tecnonautica koji nude aluminijske gumenjake dizajnirane za 21.stoljeće, prve takvoga tipa u potpunosti proizvedene u Italiji.
Dizajn gumenjaka potpisuje čuveni talijanski dizajner Alessandro Chessa, trup gumenjaka i konzola izrađeni su iz najkvalitetnijeg NAUTIČKOG ALUMINIJA 5083 čiji je najveći adut čak 10 godišnja garancija. Moderan dizajn trupa sa jednom stepenicom na sredini omogućava brža izglisiravanja te probijanja valova poput britve pružajući jedinstven osjećaj. Prednost aluminija u odnosu na stakloplastiku ponajprije su visoka otpornost na površinska oštećenja te do trideset posto niža masa u odnosu na stakloplastične glisere sličnih dimenzija. Niža masa omogućava brža izglisiravanja, te bolje performanse. Osim vrhunskih maritimnih osobina, gumenjaci imaju niz modernih rješenja poput sidrenog sustava u pramcu koji izlazi iz trupa ispod hipalonskih tubusa, aluminijskog krova iznad skiperskog, te luksuzno rješenog krmenog separea. Trenutno u ponudi ima šest modela od 5,78 do 10,36 metara.
LTN puhane čamce proizvodi talijanska La tehnonautika iz Bergama. Motonavis d.o.o. je zastupnik LTN-a - La tecnonautica za: Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru i Srbiju.

SAZNAJ VIŠE

PIRANHASCRAFT

Picture of Piranhascraft Wave.
Picture of Piranhascraft Alumar.

VELIKA PREDNOST PIRANHASCRAFT PLOVILA OD ALUMINIJA JE MOGUĆNOST PERSONALIZACIJE PREMA ŽELJAMA I POTREBAMA KUPACA.

Nautika je i stil života, i svatko si želi prilagoditi plovilo svojim potrebama. Danas aluminij zauzima vrlo važno mjesto u brodogradnji. Velika prednost u izradi plovila od aluminija je u mogućnosti personalizacije prema željama i potrebama kupaca. Osim toga uz najnovija tehnološka dostignuća, današnje legure aluminija za gradnju plovila za slane vode su skoro pa savršene i što se tiče održavanja.
Motonavis, je prvenstveno Suzuki marine distributer za Hrvatsku, ali svakako vidi svoj interes u posebnim plovilima kao što je polietilenski Whaly, a sada i u personaliziranim aluminijskim plovilima.
Talijanski proizvođač PIRANHASCRAFT proizvodi više tipova plovila, između ostalih RIB gumenjake ALUMAR od 6.70 do 8.50 metara i aluminijske čamce WAVE od 5 do 8.5 metara, naravno u aluminiju.
Tvrtka PIRANHASCRAFT ima 20 godišnje iskustvo izrade aluminijskih plovila, gumenjacima s aluminijskim trupom ili plovila u cijelosti od aluminija, namjena pretežno za ribolov iz hobija, dakle za iskusne kupce s posebnim zahtjevima. Mogućnost personalizacije većeg dijela interijera plovila prema zahtjevu kupca kao i blizina proizvodnje (Padova, Italija), svakako su bile odlučujuće kod izbora ovih plovila i dogovora za suradnju s tvrtkom Pirananshaft, gdje Motonavis postaje distributer i zastupnik za Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu i Crnu Goru, za proizvode PIRANHASCRAFT.

SAZNAJ VIŠE O WAVE ALUMINIJSKIM ČAMCIMA
SAZNAJ VIŠE O ALUMAR PUHANIM ČAMCIMA (RIB) SA TRUPOM OD ALUMINIJA

SUZUMAR

Picture of Suzumar.

Puhani čamci Suzumar zasigurno predstavljaju idealan izbor i najednostavniji način izlaska i uživanja na moru ili kopnenim vodama, ili kao pomoćni čamac većim plovilima.
12 čamaca, u rasponu dužine od 2,3 do 4,2 metara, koji dolaze sa četiri moguće vrste podnica, omogućiti će odabir idealnog čamaca prema Vašim potrebama. Tim više što su čamci (prema Suzukijevim specifikacijama) osmišljeni kako bi zadovoljili zahtjeve evropskih entuzijasta plovidbe za kvalitetno građenim plovilom. Suzukijevi su čamci vrlo stabilni i jednostavni za rukovanje, što je razlog zbog kojeg su osvojili brojne nagrade specijasliziranih časopisa, uključujući i "Yachting Monthly Best Buy" i "MBM preporučuje".
U kombinaciji sa Suzukijevim vanbrodskim prijenosnim motorima, oni su ekonomski je vrlo pristupačano riješenje.
Sva plovila su izrađena od izdržljive armirane troslojne PVC tkanine, sa tri zasebne zračne komore te puhanom kobilicom, što garantira sigurnost i učinkovitost u plovidbi. Na raspolaganju su četiri vrste podnica: Puhana podnca koja se može jednostavno smotati za jednostavni transport i skladištenje, aluminijska podnica lagana te pruža izdržljivost potrebnu za zahtjevnije uvjete korištenja, stakloplastična podloga osigurava stabilnu vožnju s velikim performansama, tvrdo puhanoj “V“ podnici V-trup daje krutost i snagu koja se obično povezuje s konvencionalnim stakloplastičnim trupovima. Svi modeli dolaze sa inox opremom, klupicom, veslima, setom za popravak, nožnom pumpom i torbom. Na raspolaganju je i velik izbor dodatne opreme.

SAZNAJ VIŠE

Povrat na vrh stranice

SERVISI

VIŠE