SAVER WALK AROUND ČAMCI
čamci sa stakloplastičnim dnom
 
 
560 Walk Around
 
655 Walk Around
 
750 Walk Around
 
870 Walk Around
 
750 Walk Around
pogledajte više slika Savera 750 WA
 
tehničke karakteristike:
   
750 Walk Around
 
   
 
   
dužina preko svega (m):
7,75
širina preko svega (m):
2,60
 
težina bez motora (kg):
1.500
 
kapacitet (osoba):
8
 
maksimalna snaga motora (kW):
2x128
 
maksimalna snaga motora (KS):
2x175
 

Stakloplastični čamac Saver 750 Walk Around

750 WA nije samo novi model Walk Around serije...
Saver 750 WA nije samo novi model Walk Around serije, kod njega je revidirana shema koja godinama karakterizira modele ove serije. Trup glisera dobio je moderniju I ozbiljniju liniju. Ovaj luksuzni gliser putnike mazi sa dva velika sunčališta i kabinom ispod pramca te pruža nenadmašan osjećaj krstarenja.
Čamac je premijerno predstavljen na sajmu u Düsseldorfu u siječnju 2016.

 
 

Novi stil za WalkAround plovilo, upravljačka konzola, bočne stranice i paluba mekših su i obuhvatnijih linija. Bočno uz upravljačku konzolu nalaze se stepenice koje vode na pramčano sunčalište, krmeni kokpit opremljen širokim klupom L oblika, koja se po porebi može pretvoriti u dodatno sunčalište. Skipersko sjedište je opremljeno spremištem, u kojem je sudoper a predviđeno je i za ugradnju plinskog kuhala i fižidera. Kabina je opremljena dvostrukim ležajem s umetkom u sredini, kad se umetak izvadi moguće postaviti stol. Nasuprot toaletnog prostora, koji je izveden u zasebnoj prostoriji, nalazi se poveći ormarić. Široka bočna okna čine kabinu svijetlom, te su opremljena zastorima kojima je moguće kabinu zatamniti.
Na krmi, sa obje strane motora, prisutne su male krmene platforme obložene tikovinom. Radi većeg konfora i boljeg estetskog dojma tikovinom je obložen i kokpit.