SAVER 870 WALK AROUND
čamci sa stakloplastičnim dnom
 
 
870 Walk Around
pogledajte više slika Savera 870 WA
 
tehničke karakteristike:
   
870 Walk Around
 
   
 
   
dužina preko svega (m):
9,00
širina preko svega (m):
2,72
 
težina bez motora (kg):
2.000
 
kapacitet (osoba):
10
 
maksimalna snaga motora (kW):
2x147,1
 
maksimalna snaga motora (KS):
2x200

 

 

 

Stakloplastični čamac Saver 870 Walk Around

870 WA nastavak serije velikih Walk Around čamaca...
Saver 870 Walk Around je plovilo koje gotovo u potpunosti slijedi koncepciju uspješnog modela 750 WA, što osigurava maksimalni kom-for u plovidbi i prilikom boravka u luci.
Plovilu se mogu upariti snažni vanbrodski motori ukupne snaga 400 KS, u varijanti jedna jedinica od 400 KS ili dvije jedinice po 200 KS. S takvim pogonom moguća je brzina do 41 čvora, no već sa jednim motorom od 300 KS moguće je poostići preko 35 čvorova.
Saver 870 WA vrhunski je osmišljen, do najsitnijih detalja, pramc sa prostranim sunčalištem, krmeni dio opremljen stolom i klupom U oblika kojih je moguće pretvoriti u sunčalište. Tu su i ljestve za spuštanje u more. Ispod sjedišta skipera je blok sa sudoperom s mogućnošću ugradnje plinskog plamenika i hladnjaka. Široka upra-vljačka konzola, potpuno zaštićena zaštitnim vjetrobranom, nudi mogućnost ugradnje bogate navigacijske opreme, tu su ugrađena i akrilna klizna vrata koja vode u potpalublje.
U potpalublju mogu spavati do četiri osobe u dva odvojena prostora, prednjoj kabini i krevet ispod prostora za kormilarenje. Tu je i odvo-jeni toaletni prostor sa električnim WC-om, umivaonikom i tušem.